Kategorier

Der er 16 varer.

El-tilslutning

Vandvarmer med el-tilslutning


Vandvarmer med el-tilslutning og varmelegme, bruges ofte hvor man ikke har andre muligheder for anden opvarmning, f.eks. i sommerhuse.

Der er mange muligheder når du skal vælge den rigtige varmtvandsbeholder, ydelse i kW, størrelse, rørføring nedad eller opad. Leder du efter en bestemt varmtvandsbeholder finder du den sikkert i vores sortiment.

5 liter el-vandvarmer er specielt beregnet til opvarmning af mindre mængde brugsvand til håndvask og køkken. Brugsvandet opvarmes af et elvarmelegme og temperaturen styres trinløst af en indbygget termostat fra 5 til cirka 65 grader. Må kun opsættes med original overløbsvandhane for at sikre, at der ikke opstår tryk i beholderen.

15,30,35 liter el-vandvarmer er specielt beregnet til opvarmning af brugsvand til håndvask, køkken og mindre brusebade. Brugsvandet opvarmes af et elvarmelegme og temperaturen styres trinløst af en indbygget termostat fra 10 til cirka 65 grader.

60,110,160 liter el-vandvarmer er specielt beregnet til opvarmning af brugsvand til håndvask, køkken og brusebade i énfamilie huse. Brugsvandet opvarmes af et keramisk elvarmelegme som er monteret i et emaljeret flangerør, hvorved kalkopbygning reduceres. Temperaturen styres trinløst af en indbygget termostat, 10 - 65 grader.

200,300 liter el-vandvarmer er specielt beregnet hvor der er et større forbrug af brugsvand, f.eks. flerfamilie hus, restauranter m.m. Temperaturen styres trinløst af en indbygget termostat, 10 - 65 grader.


cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud