Kategorier

Der er 33 varer.

Cool Line badeværelsestilbehør

Cool Line badeværelsestilbehør


Cool Line er dansk design: klassisk, minimalistisk og tidløst. Cool Line badeværelsestilbehør er funktionelt og af høj kvalitet, der ikke forgår. I serien finder du alt tilbehør til badeværelset og kan vælge mellem overfladerne matbørstet eller højglanspoleret. 

Se hele brochuren her:

Cool Line badeværelsestilbehør


Cool Line badeværelsestilbehør forskønner dit badeværelse og i serien finder du alt, du skal bruge, for en funktionel tid på badeværelset, hvor alt matcher i samme stil og overflade.

Cool Line er dansk design. Det er klassisk, minimalistisk og tidløst. Hvert produkt i serien er nøje gennemtænkt i funktion, form og æstetik. Kvaliteten er høj, hvilket sikrer at produktet ikke forgår og har en lang levetid. Når du vælger Cool Line tilbehør, så kan du vælge mellem 2 overflade, der har hvert sit udtryk. Den mat børstede overflade er rå i stilen, hvor den højglanspolerede står smukt og passer fint ind med armaturer i krom overflader. 

I Cool Line serien kan du få alt, hvad du behøver for at gøre badeværelset praktisk og funktionelt. Toiletpapirholder fås både med og uden bagplade. Reservepapirholder fås enten med pind eller bøjle. Toiletbørste med praktisk holder, hvortil der kan fås et låg, der gør udtrykket mere æstetisk. Desuden fås løs børste til toiletbørsten, der nemt udskiftes. Cool Line håndklædekroge fås med tap eller slids, der begge sørger for at hånklædet hænger godt på håndklædekrogen og ikke falder af. Knagerække fås med 3 tapper, der er praktisk, hvor pladsen er knap. Det er også muligt at få både håndklædestænger i enkelte og dobbelte i forskellige længder. Eller der kan også vælges en svingarm, hvor håndklæderne tørrer godt eller en håndklædering. Mulighederne er mange i Cool Line tilbehørsserien.

Cool Line sæbedispenser er et must. Den elegante cylinderformede sæbedispenser fås i 2 størrelser, der rummer henholdsvis 0,25 eller 0,75 liter. Sæbedispenseren har ophæng til væggen og er nem at bruge. Med blot et enkelt tryk på sæbedispenserens pumpe, får du en afmålt mængde flydende sæbe. Det er økonomisk og sparer på sæben. 

Cool Line badeværelsestilbehør er et godt valg til favorable priser. 

 

 cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud