Kategorier

Returnering af varer

Ønsker du at returnere en vare

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle lagervarer, typisk med levering 1-2 dage.  Produkter, der skal hjemskaffes, ordreproduceres eller fremstilles specielt til dig, kan ikke fortrydes eller returneres, eksempelvis bruseløsninger, armaturer i specialfarve, badeværelsesmøbler m.m. 

Du skal ALTID give os besked inden for 14 dage efter varen er modtaget, om at du ønsker at fortryde købet og returnere varen. Dette meddeler du os på salg@badinterior.dk, med oplysninger om bestillingsnr. og hvorfor du ønsker at returnere varen. 

Varer må ikke returneres uden forudgående aftale, i så fald kan modtagelse nægtes. Inden returnering skal du sende os en mail på salg@badinterior.dk, med oplysning om bestillingsnr. og hvorfor du ønsker at returnere varen. 

Du kan ikke fortyde købet ved blot at nægte modtagelse.

Varen skal returneres til os senest 14 dage efter den dag, hvor du har givet os besked på at du ønsker at fortryde købet. Omkostninger til returfragt skal du selv afholde

Du kan kun benytte dig af fortrydelsesretten, hvis varen returneres i samme stand og mængde, som du modtog den. Varen skal altid returneres i originalemballagen, der ikke må være beskadiget eller påklistret tape eller andre klistermærker direkte på emballangen, der gør videresalg umuligt. 

Varen må ikke have været monteret og salgsværdien  må ikke være forringet. 
Modtager vi varen beskadiget eller forringet og det skyldes manglende eller for dårlig indpakning, så hæfter du for en forringelse af varens værdi

Som forbruger bærer du risikoen for en returvare, indtil vi har modtaget varen. 

Vigtigt! Vi skal altid kontaktes inden varerne sendes retur. 

Følg disse få trin, når du returnerer en vare til os:

1. Pak varen ind i intakt original emballage.
2. Udskriv og vedlæg en kopi af din bestillingsoversigt og fremhæv hvilken vare, du returnerer.
3. Pak dernæst det hele ind i korrekt fragtemballage (pap, bobleplast eller lignende).
4. Skriv ikke direkte på originalemballagen og sæt ikke mærkater eller tape på originalemballagen.
5. Send varen retur til vores adresse med dit navn og adresse som afsender - gem evt. fragtkvitteringen.

Når vi har modtaget varen retur og undersøgt, at den lever op til betingelserne om returnering, tilbagefører vi beløbet til det kort du har brugt ved betaling af varen. Tilbageførslen kan tage op til 14 dage fra vi modtager varen retur.   

Er der sket skade på returvaren eller finder vi andre ting på varen, der gør at vi ikke kan refundere købssummen, kontakter vi dig pr. mail.

Returvaren skal efter forudgående aftale med badinteriør sendes til:

badinteriør a/s 
Banetoften 68
7500 Holstebro

 ALLE returvarer skal sendes til denne adresse. (Gælder også hvis du har afhentet din vare hos et af vores afhentningssteder.)

Kontakt

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os:

Tlf: 38 41 34 34
Mail: salg@badinterior.dk

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud