Kategorier

Cassøe Fromac brusesystem, krom

Cassøe Fromac brusesystem, krom - 722967834

2 199,00 DKK inkl. moms

Læg i kurv

Cassøe Fromac brusesystem med hovedbruser, håndbruser og termostatbatteri, krom 

Et meget populært komplet brusesystem til en attraktiv pris. 

Cassøe Fromac er et komplet brusesystem med hovedbruser, håndbruser og termostatbatteri i et enkelt og stilfuldt design, hvor kombinationen af runde og firkantede former, gør det nemt at indpasse i både den klassiske og minimalistiske indretning af badeværelset. 

Den store flotte hovedbruser med en diameter på 20 cm, sender kaskader af store bløde dråber ned over kroppen og giver et optimalt brusebad. Hovedet kan vippes ved hjælp af et kugleled, så du får strålerne præcis dér, hvor du vil have dem. 

En slank håndbruser med RubClean funktion, gør det let at fjerne kalkaflejringer. Håndbruseren har plads i bruseholderen i en fast position. 

Cassøe Fromac brusesystem har et betjeningsvenligt termostatbatteri med åbne og lukke-funktion samt indstilling af temperatur. Termostatbatteriet kan monteres til alle eksisterende frembygningsinstallationer. Inkl. forskruninger og rosetter i krom.

Brusestangen fastgøres med et enkelt beslag til væggen og har desuden teleskop brusestang, som gør det muligt at indstille højden  mellem 70,5-121 cm fra termostatbatteriet. Dette er en fordel, hvis man er høj, eller udtaget til termostatbatteriet er lavt monteret. 
 
- Hovedbruser Ø 20 cm
- Håndbruser
- Termostatbatteri 
- Inkl. bruserslange 150 cm 
- Inkl. rosetter og forskruninger
- Teleskopbrusestang indstillelig mellem 70,5 - 121 cm. 
- Vandforbrug hovedbruser: 18 l./min. v/3 bars tryk

Anbefalet installationshøjde (udtag termostat) 110 - 120 cm. 14 dages returret - mærkevarer til de rigtige priser - faguddannet personale
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud