Kategorier

GROHE Tempesta Cosmopolitan 210 brusesystem, krom

GROHE Tempesta Cosmopolitan 210 brusesystem, krom - 722277804

 
Vejledende pris:  6 409,00 DKK
Du sparer:3 648,00 DKK
2 761,00 DKK inkl. moms

Læg i kurv

GROHE Tempesta Cosmopolitan 210 brusesystem, krom 


GROHE Tempesta Cosmopolitan 210 brusesystem giver dig en 3-i-én løsning med stor hovedbruser, håndbruser og termostatbatteri. Alt i GROHE's høje kvalitet og med lang holdbarhed. En daglig glæde i rigtig mange år. 

GROHE Tempesta Cosmopolitan 210 har en hovedbruser Ø21 cm på vandret brusearm på 39 cm. Brusearmen er svingbar og hovedbruseren har kugleled, så du kan indstille helt præcist, hvor i brusenichen du ønsker vandet. Bruserhovedet har stråletypen Rain, der giver bløde fine stråler, der minder om varm sommerregn. DreamSpray sikrer et perfekt strålemønster.

Håndbruseren i GROHE Tempesta Cosmopolitan 210 er Ø10 cm og har stråletyperne Rain og Jet, der giver en opkvikkende massage. SpeedClean antikalksystemet gør det nemt at fjerne kalk, blot ved at gnide fingeren hen over dyserne i såvel hoved- som håndbruser. 

Termostatbatteriet i GROHE Euphoria 210 er trykstyret, der sikrer en øjeblikkelig og konstant temperatur, uanset om der er udsving i vandtrykket eller vandtilførslen. Og med SafeStop knap undgås skoldning. Termostatbatteriet har omskifter mellem hoved- og håndbruser.

GROHE Tempesta Cosmopolitan har en holder på brusestangen til håndbruseren. Denne kan justeres i højden efter ønske. Bruseslangen på 175 cm er Twistfree, så man undgår, at bruseslangen snoes. GROHE Tempesta Cosmopolitan brusesystemet har GROHE StarLight krom finish, der giver en smuk og ridsefast overflade, der holder sig blank og flot i mange år.

GROHE Tempesta Cosmopolitan brusesystem har et termostatbatteri med standard centermål 15 cm +/- og kan derfor installeres til alle eksisterende frembygningsinstallationer.  

- Hovedbruser Ø21 cm med 1 stråletype
- Håndbruser Ø10 cm med 2 stråletyper
- Termostatbatteri 
- Bruserslange Twistfree 175 cm
- GROHE Dreamspray strålemønster
- GROHE StarLight krom finish
- SpeedClean
- Min. gennemløb 7 ltr./min. 
- Krom

Art. 27922001

14 dages returret - mærkevarer til de rigtige priser - faguddannet personale
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud