Kategorier

GROHE Euphoria SmartControl 310 Duo brusesystem, krom

GROHE Euphoria SmartControl 310 Duo brusesystem, krom - 722680804

 
Vejledende pris:  13 574,00 DKK
Du sparer:7 376,00 DKK
6 198,00 DKK inkl. moms

Læg i kurv

GROHE Euphoria SmartControl 310 Duo brusesystem med termostatbatteri, krom 


GROHE Euphoria SmartControl 310 Duo brusesystem er noget af det ypperste indenfor brusesystemer. Det innovative brusesystem giver dig mulighed for at vælge præcis, hvordan dit brusebad skal være. Tryk og drej for at vælge volumen, temperatur eller hvilken stråletype, du ønsker. Ren brysenydelse.

GROHE Euphoria Smart Control 310 Duo brusesystem har en stor hovedbruser Ø31 cm på en vandret justerbar brusearm på 45 cm. Hovedbruseren har 2 stråletyper PureRain, der er blød som varm sommerregn og en JetSpray, der er en stimulerende og kraftfyld stråle, centreret i midten af hovedbruseren. 

GROHE Euphoria 110 hådbruser har 3 stråletyper, Rain med store bløde stråler, Massage til afslappende men opkvikkende hoved- og nakkemassage samt SmartRain, der giver en balanceret og blød vandgennemstrømning. Håndbruseren har en 175 cm Silverflex bruseslange og sidder på et glideelement, der gør det muligt at indstille håndbruserens højde. 

GROHE SpeedClean antkalksystem gør det nemt at fjerne kalk fra både hovedbruseren og håndbruseren, blot ved at gnide en finger henover dyserne. 

Termostatbatteriet med GROHE SmartControl  har en konstant vandtemperatur uanset om der er udsving i vandtrykket eller vandtilførslen. Med GROHE CoolTouch bliver armaturkroppen aldrig varmere end vandets temperatur, så man undgår skoldning, hvilket gør det sikkert at bruge. SafeStop knappen sikrer ligeledes at temperaturen ikke bliver for høj, da den er indstillet til max. 38°C. GROHE EcoJoy® reducerer vandforbruget med op til 50 % uden at gå på kompromis med komforten. Du kan altid indstille armaturet til fuld vandstråle. 

Med GROHE Euphoria SmartControl 310 Duo brusesystem får du en intuitiv betjening ved at trykke på en knap. Tryk for at starte brusere, drej for at justere vandmængden og tryk, hvis du ønsker at sætte bruseren på pause. Dine valg er demed forudindstillet, når du tænder igen. Vil du bruge hånd- og hovedbruseren samtidig, skal du blot trykke på begge knapper. Perfekt brugervenlighed. 

En smart EasyReash bakke på termostatbatteriets top, giver dig mulighed for frasætning af showergel og shampoo, så det er lige ved hånden, når du skal bruge det. 

GROHE Euphoria SmartControl 310 Duo brusesystem har en GROHE StarLight® krombelægning, der gør det let at rengøre og holde brusesystemet skinnende rent. Du skal blot tørre armaturet af med en tør klud.

GROHE Euphoria SmartControl 310 Duo brusesystem har et termostatbatteri med standard centermål på 15 cm +/- og passer til alle eksisterende frembygningsintsallationer.


- Hovedbruser Ø31 cm med 2 stråletyper
- Vandret brusearm til hovedbruser 45 cm
- Håndbruser Ø11 cm med 3 stråletyper
- Højdeindstillelig glider for håndbruser
- SilverFlex bruseslange 175 cm
- GROHE StarLight krom finish
- GROHE CoolTouch skoldningssikring
- GROHE EcoJoy vandsparer
- GROHE SafeStop ved 38°C
- GROHE EasyReach glasplade til afsætning
- SpeedClean antikalksystem

Art. 26507000 

14 dages returret - mærkevarer til de rigtige priser - faguddannet personale
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud