Kategorier

GROHE Euphoria 260 brusesystem, krom

GROHE Euphoria 260 brusesystem, krom - 722289854

 
Vejledende pris:  7 126,00 DKK
Du sparer:3 967,00 DKK
3 159,00 DKK inkl. moms

Læg i kurv

GROHE EUPHORIA 260 BRUSESYSTEM MED TERMOSTATBATTERI, KROM


GROHE Euphoria 260 er et komplet brusesystem med stor hovedbruser, håndbruser og termostatbatteri. Alt i GROHE's høje kvalitet med lang levetid. Endda til en attaktiv pris. 

GROHE Euphoria 260 brusesystem har en hovedbruser Ø26 cm på vandret svingbar brusearm på 45 cm, der gør det muligt, at svinge bruserhovedet hen, hvor du vil have det. Hovedbruseren har 3 stråletyper: Rain, SmartRain og massage. På den innovative knap i midten af hovedbruseren vælges mellem afslappende eller opkvikkende stråler. Med SmartRain kan du spare på vandet, helt uden at gå på kompromis med oplevelsen. 

Håndbruseren i GROHE Euphoria 260 brusesystemet er Ø11 cm og har ligeledes 3 stråletyper: Rain, SmartRain og massage, så du får samme brusestråler uanset om du benytter dig af hovedbruseren eller håndbruseren. SpeedClean antikalksystemet gør det nemt at fjerne kalk, blot ved at gnide fingeren hen over dyserne i såvel hoved- som håndbruser. 

Termostatbatteriet i GROHE Euphoria 260 brusesystem er trykstyret, der sikrer en øjeblikkelig og konstant temperatur, uanset om der er udsving i vandtrykket eller vandtilførslen. Og med SafeStop knappen undgås skoldning. Termostatbatteriet har omskifter mellem hoved- og håndbruser.

GROHE Euphoria 260 brusesystem har en holder på brusestangen til håndbruseren. Denne kan justeres i højden efter ønske. Bruseslangen på 175 cm er Twistfree, så man undgår, at bruseslangen snoes. GROHE Euphoria 260 brusesystem har GROHE StarLight krom finish, der giver en smuk og ridsefast overflade, som holder sig blank og flot i mange år.

GROHE Euphoria 260 brusesystem har et termostatbatteri med standard centermål 15 cm +/- og kan derfor installeres til alle eksisterende frembygningsinstallationer.  


- Hovedbruser Ø26 cm med 3 stråletyper
- Håndbruser Ø11 cm med 3 stråletyper
- GROHE TurboStat termostatbatteri med skoldningssikring
- Twistfree bruserslange 175 cm 
- GROHE Dreamspray strålemønster
- GROHE StarLight krom finish
- GROHE SprayDimmer (trinløs reduktion af vandgennemstrømning
- Min. gennemløb 7 ltr./min. 
- SpeedClean
- Krom

Art. 27296002 


 

14 dages returret - mærkevarer til de rigtige priser - faguddannet personale
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud