Kategorier

Der er 5 varer.

Brusere/brusersæt

Brusersæt, brusesystemer og hovedbrusere

Her finder du brusere, brusesæt, løse håndbrusere og komplette brusesystemer med termostatbatteri, hoved- og håndbruser fra kendte mærkevarefabrikanter. Desuden alt tilbehør, som bruserslange, sæbeskål m.m. Køb online til gode priser. 

Brusere, brusesæt og brusesystemer


Vand er liv og kilden til sundhed. Derfor er der ikke noget skønnere end at vågne op til et dejligt brusebad, der vækker hver eneste celle i din krop. Nogen foretrækker en blød stråle, en sagte regn og andre en hård og kraftig massagestråle.

Her har du mulighed for at vælge lige den type brusestråle, der passer dig. Er der andre i familien, der ønsker en anden, er der mulighed for at vælge en bruser eller brusersæt med flere stråletyper.

Brusesæt
Ofte vælges et brusesæt med en brusestang, slange og en håndbruser. Her kan du få alt, fra den lille håndbruser med et lille brusehoved og blot én stråletype til de større bruserhoveder med flere stråletyper, der giver mere vand. Er det ikke fråds? Nej egentlig ikke, for du skal ikke stå der så lang tid, for at få skyllet sæben af kroppen og håret.

Brusesystemer
Et brusesystem er en alt-i-én løsning, hvor du får et bruserarmatur med termostat, en fast brusestang med en hovedbruser samt en håndbruser på glidebeslag, der kan justeres i højden. En optimal bruseoplevelse fra den store hovedbruser, der indhyllder din krop i regnbløde stråler. Et brusesystem kan monteres til eksisterende frembygningsinstallation, blot skal der tages højde for installationshøjden på bruserarmaturet.

Hovedbrusere
En hovedbruser kombineres med et indbygningsarmatur og fås både som loft- eller vægmonteret. Det er en super enkel og nem løsning, der er nem at gøre ren. Hovedbruserne fås i mange størrelser, runde og firkantede.

Slip for kalk
Har du oplevet at stå under en bruser, der mere eller mindre er kalket til, og du må springe rundt for at strålerne kan ramme dig? Det kan du slippe helt for. Mange brusere har antikalksystem, der gør det nemt at fjerne kalken fra gummidyserne, blot ved at gnide en finger hen over dem. 

Hos badinteriør finder du altid brusere og brusesæt til gode priser.  

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud