Kategorier

Der er 10 varer.

BRUSEKAMPAGNE

GROHE Brusekampagne MIT BAD - MIN TID


Netop nu har vi kampagnetilbud på GROHE brusesæt og brusesystemer til frembygning og til indbygning i væg. Her finder du det ultimative brusesystem, der gør dit brusebad værd at stå op til, dag efter dag og som holder år efter år. 

Køb nu til kampagnepris. 
Kampagnen kører i begrænset tid.

GROHE BRUSESYSTEMER


GROHE er tysk kvalitet med 5 års fuld produktgaranti.

Når du køber GROHE, er du sikker på at du får kvalitet for alle pengene. GROHE har fremstillet armaturer siden 1936 og bygger på værdier som holdbar kvalitet, førende teknologi og suverænt design.

Med GROHE brusesystemer får du en uovertruffen bruseoplevelse hver gang. Alle brusesystemer er udstyret med GROHE TurboStat® teknologi, der giver dig sikkerhed og komfort. Her får du en konstant vandtemperatur under hele brusebadet. GROHE EcoJoy® teknologi sparer på vandet med EcoButton, der reducerer vandgennemstrømningen med op til 50 %, uden at det går ud over komforten. Med SafeStop skoldningssikring er det sikkert at gå I bad for både børn og voksne.

Hvilken brusestråle er du til
GROHE brusesystemer giver dig forskellige bruseoplevelser med de mange brusestråler, eksempelvis normal, regn, PureRain, SmartRain, Rain 02, Bokomo spray, enkeltstråle, jetstråle, massagestråler, champagnestråler og Deluxe Champagne Spray. Mulighederne er mange og du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige bruseløsninger, så du får lige den, der passer til dig.

GROHE Rainshower brusekampagne V 2.0

Netop nu sætter vi fokus på GROHE Rainshower brusekampagne “MIT BAD – MIN TID”.
Her har du mulighed for at vælge mellem 4 brusesystemer til montering til eksisterende frembygningsinstallation samt 4 brusesystemer til indbygning I væg – til super skarpe kampagnepriser netop nu.

Brusesystemer til eksisterende frembygningsinstallation
Har du en eksisterende standard frembygningsinstallation med et centermål på 15 cm +/-, kan du nemt montere et nyt GROHE Rainshower brusesystem med både termostatbatteri, hovedbruser- og håndbruser, der giver dig optimal brusenydelse.

Brusesystemer til indbygning I væg
Skal du bygge nyt eller renovere dit nuværende badeværelse, har du mulighed for at vælge et GROHE Rainshower brusesystem til indbygning I væg. Det er en enkel løsning, hvor installationen er inde I væggen og hvor kun hovedbruser, håndbruser og forplade er synligt på væggen. Det giver et minimlistisk udtryk og er nemt at holde rent.  
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud