Kategorier

Der er 2 varer.

Brusekabiner

Brusekabiner 


Med en brusekabine får du en helt vandtæt løsning, med glas på alle sider samt et bundkar med plads til afløb under. En brusekabine er velegnet, hvor der ikke er udført vådrumsbehandling samt på trægulve. Brusekabinerne fås i firkantet, femkantet eller hjørneløsning.

Underkategorier

Brusekabiner

Når du vælger en brusekabine, er det vigtigt at sikre at den er af god kvalitet. Derfor har vi nøje udvalgt produkter fra førende fabrikanter, der laver højkvalitetsprodukter og yder en god garanti. Hos badinteriør finder du et stort udvalg af brusekabiner til en god pris.

En helt tæt løsning
Med en brusekabine får du en helt tæt løsning. Den er lukket på alle sider og monteres på et bundkar. Derfor er den velegnet dér, hvor der ikke er udført vådrumsbehandling, måske på en overetage, kælderen, bryggerset eller I sommerhuset. Det gør det også let at møblere helt tæt op ad brusekabinen, da vandet holdes på den rigtige side af glasset.

Nem montering og installation
I de fleste brusekabiner er bagvæggene I mat eller frostet glas. Derfor kan rørene til vandinstallationen nemt skjules bag brusekabinen, hvilket giver en flot og æstetisk løsning. Afløbet er elegant nedfældet I bunden og rør til afløbet føres under bundkarret. Nemt og praktisk.

Flere flotte designs
Her finder du brusekabiner I minimalistisk design med minimale profiler og store, næsten rammeløse glasflader, der fremstår let og elegante. Du kan også vælge en eksklusiv alt-i-ét løsning, hvor du får en komplet brusekabine med hjørnepanel, der har indbygget termostatblander, hoved- og håndbruser.

De lidt mere enkle løsninger med skydedøre, fås både som firkantede og halvrunde brusekabiner I en rimelig prisklasse, men stadig I den gode kvalitet.

Ulige mål og flere højder
Ofte skal der tages hensyn til et vindue eller en dør og derfor er det ikke altid at standardmålene passer ind. Det er der råd for, da det også er muligt at få en brusekabine på ulige mål, eksempelvis 70x90, 90 x 80 eller hvad der passer I dit badeværelse. Der kan også være udfordringer I højden og derfor fås brusekabinerne I forskellige højder.

Lad os finde lige præcis den løsning, der passer I dit rum. Kontakt os på salg@badinterior.dk eller tlf. 38 41 34 34.


cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud