Kategorier

Der er 21 varer.

INR

Brusedøre fra INR


Vælg mellem LINC serien med vægprofiler eller ARC serien med elegante hængsler. Også specialmål uden merpris. 15 års garanti.

Ønsker du opmåling, se mere her.

Få gode råd om montering, se mere her.


Underkategorier

INR Brusedøre med hele 15 års garanti


Når du vælger en brusedør fra INR, så vælger du høj kvalitet og stor funktionalitet. INR brusedøre er nordisk håndværk med fokus på funktion, højeste kvalitet, design og mange muligheder. Faktisk har INR nordens største sortiment af brusevægge og brusekabiner. INR er så overbeviste om den høje kvalitet, at der ydes 15 års garanti.

Specialmål uden merpris
Alle bruseløsninger produceres først, når du har afgivet din ordre. Det giver dig mulighed for at få en nichedør, der passer præcis til dine mål og endda også skråtskåret, hvis der er behov for det. Helt uden merpris.

Mange valgmuligheder
Vælg mellem 24 modeller, 5 glastyper, 3 profilfarver og grebstyper. Uanset hvor bred din niche er, så findes der en bruseløsning, der kan passes ind, lige fra 20 cm I bredden og op til 280 cm bred. Det kan være en enkelt dør, dobbelt dør, dør + fast væg, dobbelt dør + fast væg, dobbelt dør + 2 faste vægge. Her kan du vælge målene på både de faste vægge og brusedørene, så du får præcis den løsning, der passer til din badeværelsesindretning.

Model LINC er svanemærket
INR LINC brusedøre har et solidt vægprofil, med et patenteret hængsel, som løfter glasset 7 mm fra gulvet, når brusedøren åbnes og sænker den igen, når den lukkes. Dørenene kan åbnes både udad- og indad. I vægprofilet er der desuden plads til rørgennemføring op til 35 mm fra væggen.

At LINC brusedøre er svanemærkede, betyder at materialet, som brusedørene produceres af, kommer direkte fra naturen, er bæredygtige og holdbare. Og at hver eneste lille del en dag kan genbruges og igen blive en del af naturen. Fordi vi passer på naturen.

Model ARC er rendyrket minimlisme
INR ARC brusedøre er designet I et rent formsprog, hvor kun selve glasset får lov at træde frem. De minimalistiske hængsler er designet således at de blot bærer de 8 mm tykke glas og tjener til fastgørelse I væggen. ARC brusedøre kan åbnes både ind- og udad. Det er vigtigt, at nichedøren passer perfekt til din niche, hvorfor den laves helt efter dine mål.

INR Brusedøre fås desuden I special modellerne EPIC, TRAC og SYNC
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud