Kategorier

Der er 23 varer.

Brusedør

Brusedøre i glas til montering i niche


Vil du undgå vand ud over det hele, når du bader eller et vådt bruseforhæng, der klæber til kroppen, så er en brusedør en god løsning. Vælg mellem flere fabrikater og glastyper. Finder du ikke lige det du søger, eller har brug for hjælp kan du kontakte os på mail@badinterior.dk eller tlf. 38 41 34 34.  

Brusedør i glas

Vil du undgå vand ud over det hele, når du bader, så er en brusedør en god løsning. Brusedøre fås i mange forskellige glastyper og størrelser. Finder du ikke lige den størrelse, der passer til din bruseniche, så laver vi den på præcis de mål, du ønsker, endda uden merpris.

Hvilken glastype bør du vælge
En brusedør i klart glas, giver et svævende udtryk og får rummet til at synes større. Samtidig får du lyset med ind i brusenichen. Den kræver lidt mere opmærksomhed omkring rengøringen, da den er pænest, når den står klar og fin uden kalkstænk. Brug de 2 minutter, det tager at skrabe døren efter brug, så står den altid flot.

Du kan også vælge en brusedør med overfladebehandling, der får kalk og snavs til at prelle af, hvilket gør rengøringen lettere. Men du undgår ikke helt at skrabe døren af.

En brusedør i frostet glas har klart den fordel, at kalk og snavs ikke se på ydersiden. Så kan du nøjes med at gøre den ren en gang om ugen. Men den skærer også en m2 af badeværelsets størrelse rent optisk og du får ikke lyset med ind i brusenichen.

Passer en gråtonet bedre ind i din badeværelsesindretning, er det også en flot mulighed.

Enkelt- eller dobbelte brusedøre
Afhængigt af, hvor bred din niche er, kan du vælge en dobbelt dør. En enkelt dør kan klare et spænd op til 1 meter. Er din niche større, kan du vælge en løsning med 2 døre, der kan dække en nichebredde på op til 2 meter. Det er også muligt at vælge en fast væg kombineret med en brusedør. Endelig er der mulighed for at vælge 2 faste vægge, én i hver side og med en dobbeltdør i midten, hvis nichen er større, helt op til 240 cm. 

Men vigtigst af alt, vi laver den på præcis dine mål, helt uden merpris. 

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud