Kategorier

Der er 5 varer.

Bruserarmatur Blandingsbatteri bruser

Brusearmaturer med eller uden termostat

I dag vælger de fleste et brusearmatur med termostat, der er let at indstille og holder den indstillede temperatur. Brusearmaturerne har standard centermål, der passer til eksisterende frembygningsinstallationer-

Blandingsbatteri til brusere

Hos badinteriør fører vi bruse blandingsbatterier fra kendte mærkevareleverandører, som Oras, Hansgrohe, Grohe, Gustavsberg, Børma, Damixa, Vola m.fl. til super gode priser.

Innovative teknikker  og gennemtænkte funktioner 
I dag fås der rigtig mange blandingsbatterier til brusebadet med innovativ teknologi og gennemtænkte funktioner, der letter hverdagen og gør badet behageligt. En god og stabil termostat, der reagerer hurtigt på ændringer i vandtryk og temperatur og leverer en præcis temperatur gennem hele badet, er et must. Her hænger pris og kvalitet sammen. Betjeningsvenlige greb er en nødvendighed for de, der måske har svage hænder.

Sikkerhed i badet 
Sikkerheden er vigtig og derfor har de fleste blandingsbatterier indbygget en skoldningssikring, der sørger for at vandet ikke er over 38°C og beskytter selv de mindste fra at blive skoldet i badet.

Blandingsbatterier, der sparer på vandet 
Vandspild er i dag ikke acceptabelt. Derfor har flere blandingsbatterier til brus en indbygget vandsparer, der reducerer vandmængden, uden at det går ud over comforten. Oras har gået skridtet fuldt ud med deres Eterna bruserarmatur, der har en indbygget EcoLed knap, der viser den ideelle længde på badet og dermed kan hjælpe med at spare på vandet. Så længe knappen lyser grønt, kan du blot nyde badet, men efter 2 minutter begynder en rød lampe at blinke. Tager du et bad på over 4 minutter lukker brusearmaturet automatisk.

Sådan sparer du max. på din vandregning og skåner miljøet. Samtidig er du med til at sikre, at der er nok vand til vores børn og børnebørn

Blandingsbatterier til frembygning eller indbygning 
Brusearmaturerne til frembygning passer til alle standard frembygningsinstallationer, så det er nemt at udskifte det gamle blandingsbatteri til et nyt vandbesparende.

Blandingsbatterierne fås også til indbygning i væg, hvilket er en flot og rengøringsvenlig løsning.

Specielt VOLA har mange løsningsmuligheder til indbygning i væg og med kombination med en hovedbruser opnås det ultimative bad. 

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud