Kategorier

Der er 14 varer.

Bruseafskærmning Brusekabine

Hos badinteriør køber du alle former for bruseafskærmninger til gode online priser. Her kan du få en bruseafskærmning, der passer til dine behov og på præcis de mål, du har brug for. De fleste bruseafskærmninger fås på specialmål uden merpris. Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på salg@badinterior eller tlf. 38 41 34 34. Så er vi klar til at hjælpe dig. 

Sådan holder du nemt din bruseafskærmning ren og strålende blank. 

Bruseafskærmning

Hos badinteriør finder du et af de største sortimenter indenfor bruseafskærmninger, alle kendte fabrikater til lavpris. Mange af vores bruseafskærmninger kan du fås på specialmål uden merpris.

I kategorien finder du brusedør til niche, fast brusevæg, halvrund brusehjørne, firkantet brusehjørne, femkantet bruseafskærmning, lukkede brusekabiner og praktisk karafskærmning, når badekarret også skal fungere som bruseområde.

En brusedør er en praktisk løsning
Er du også træt af et vådt og slasket bruseforhæng, der klæber til kroppen, så er en brusedør løsningen. Brusedøren monteres i en niche og fås i flere faste mål samt på specialmål og/eller med skråsnit uden merpris.

Faste brusevægge er en god rumdeler
En fast brusevæg deler rummet op, så det er muligt at have et toilet eller et badeværelsesmøbel lige opad, uden at det bliver vådt eller ødelagt af vand fra brusebadet. Stang til støtte på bagvæggen, bruges også som forhængsstang.

Halvrunde, firkantede eller femkantede brusehjørner
Her kan du vælge en såkaldt femkantet bruseafskærmning med 2 faste vægge og en døråbning i midten, hvilket er en meget pladsbesparende løsning. Halvrunde og firkantede brusehjørner, der består af 2 brusedøre, der kan åbnes både ud- og indad, er praktiske til mindre rum. Når brusedørene er slået helt ind mod væggen, bliver der masser af gulvplads og luft i rummet.

Brusekabiner
En lukket brusekabine er velegnet, hvor der ikke er udført vådrumsbehandling samt på trægulve. Mange ønsker en ekstra bruseplads i kælderen, og her er brusekabinen let at montere uden hensyn til gulv- eller vægbeklædning.

Karafskærmning til badekar
Skal badekarret også bruges brusebade, så er er karafskærmning praktisk. Den sikrer, at vandet ikke sprøjter ud på inventaret eller gulvet sejler i vand. Fås både som enkelt og 2-fløjet karafskærmning.

Glem ikke tilbehør til brusebadet
En badskraber med ophæng er god at have, når fliser eller bruseafskærmning skal skrabes af efter badet. Svampekurve, shampoohylde eller sæbehylder er velegnede til de produkter, der skal bruges i brusebadet, så de er lige dér, hvor de skal bruges. 

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud