Kategorier

Klik på en underkategori for at finde varerne

Badventilator

God luftfugtighed er lig med god hygiejne

Ved at installere en ventilator i dit badeværelse mindsker du risikoen for sundhedsskadelige skimmelsvampe og forbedrer derved hygiejnen på badeværelset. Hvis luften på dit badeværelse skal være frisk og sund, skal den skiftes ud jævnligt. Ønsker du at undgå at luften føles tung og indelukket på dit badeværelse, er en badventilator langt mere effektiv end et åbent vindue og spilder samtidig ikke varmen men den udlufter. 

VÆLG DEN RIGTIGE VENTILATOR TIL DIT BADEVÆRELSE

En god og effektiv badeværelsesventilator er nødvendig, for at undgå damp og mindsker samtidig risikoen for sundhedsskadelige skimmelsvampe.

Der er 2 ting, der skal tages hensyn til, når du skal vælge den rigtige badeværelsesventilator, nemlig rummets størrelse I m3 og antal luftskift I timen. For badeværelser anbefales det at udskifte luften 6-8 gange i timen, mens man tager bad.

Denne formel kan hjælpe dig i dit valg af badventilator:
Rummets størrelse i m3 x antal lufskift i timen = ventilatorens kapacitet (m3/time). Har du for eksempel et badeværelse på 30 m3, vil det kræve en ventilator med en
kapacitet på mellem 180 og 240 m3/t.

Flere modeller fra standard til de avancerede 
Der findes mange forskellige modeller af badventilatorer både standard, med indstillelig eller intelligent timer og med både timer og fugtstyring.

Standard ventilatorer tilsluttes en stikkontakt og tændes individuelt eller sammen med lyset, når du tænder for kontakten.

En ventilator med instillelig timer tændes ligeledes på kontakten, men kan indstilles til at køre med en efterløbstid frai 1 - 30 minutter efter den er slukket.

Ventilatorer med intelligent timer har to indstillingsmuligheder: en automatisk og en fast indstilling. Den automatiske indstilling får ventilatoren til at kører i den dobbelte tid af driftstiden efter vetilatoren slukkes. Med den faste indstilling kan du indstille ventilatoren til at køre i 5-20 eller 30 minutter efter ventilatoren er slukket.

En  fugtstyret ventilator (hygrostat) kan indstilles til at starte og køre ind til luftfugtigheden på badeværelset er under det indstillede luftfugtighed(mellem 65 og 95 % luftfugtighed).
 

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud