Kategorier

Unidrain Reframe Collection toiletbørste, væghængt, sort

Unidrain Reframe Collection toiletbørste, væghængt, sort - 778568101

2 499,00 DKK inkl. moms

Læg i kurv

Unidrain Reframe Collection toiletbørste, væghængt, sort


Unidrain Reframe Collection er en helt ny serie i eksklusivt badeværelsestilbehør, der sætter prikken over i'et på badeværelset. Det tidløse, minimalistiske design passer ind i den moderne badeværelsesindretning og matcher Unidrain HighLine designafløb. 

Tilbehørsserien i sort giver et både elegant og maskulint udtryk i badeværelset og kan sættes sammen med rigtig mange farver og træsorter. 


Unidrain Reframe Collection væghængt toiletbørste er designet således at man opnår den størst mulige hygiejne. Toiletbørsten er designet med en anti-dryp funktion, der minimerer dryp på gulvet. Holderen har en indre plastikbeholder med en "krave", der hindrer bakterier i at komme mellem holderen og plastikbeholderen. Holderen er forsynet med et låg, der giver et æstetisk udtryk og desuden et håndtag, der sørger for at man kan tømme og rengøre beholderen uden at komme i kontakt med bakterier. 

Unidrain Reframe Collection toiletbørste er til ophængning på væggen, der holder gulvet frit, så det er nemt at gøre rent. 


Unidrain Reframe Collection består af sæbehylde og bruseskraber, håndklædestang, håndklædekroge, toiletbørste til vægophæng eller som gulvmodel, toiletrulleholder og reservepapirholder. Med denne badeværelsesserie kan du gøre din badeværelsesindretning  komplet.

Leveres i følgende smukke overflader: børstet stål, poleret stål, messing, kobber og sort, der giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på badeværelset. Se hele serien i sort herunder i relaterede produkter. 

Art. 7049

14 dages returret - mærkevarer til de rigtige priser - faguddannet personale
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud