Kategorier

Unidrain Reframe Collection håndklædekroge, sort

Unidrain Reframe Collection håndklædekroge, sort - 775380121

1 014,00 DKK inkl. moms

Læg i kurv

Unidrain Reframe Collection håndklædekroge, sort


Unidrain Reframe Collection er en helt ny serie i eksklusivt badeværelsestilbehør, der sætter prikken over i'et på badeværelset. Det tidløse, minimalistiske design passer ind i den moderne badeværelsesindretning og matcher Unidrain HighLine designafløb. 

Tilbehørsserien i sort giver et både elegant og maskulint udtryk i badeværelset og kan sættes sammen med rigtig mange farver og træsorter. 


Unidrain Reframe Collection håndklædekroge leveres i sæt af 2 stk. Håndklædekrogene er designet således at håndklæderne hænger solidt uden at falde ned ved brug. Den elegante udformning matcher fuldstændig de øvrige produkter i serien af tilbehør til badeværelset. 

Unidrain Reframe Collection består af sæbehylde og bruseskraber, håndklædestang, håndklædekroge, toiletbørste til vægophæng eller som gulvmodel, toiletrulleholder og reservepapirholder. Med denne badeværelsesserie kan du gøre din badeværelsesindretning  komplet.

Leveres i følgende smukke overflader: børstet stål, poleret stål, messing, kobber og sort, der giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på badeværelset. Du finder øvrige produkter i tilbehørserien herunder i relaterede produkter. 

Art. 7074

14 dages returret - mærkevarer til de rigtige priser - faguddannet personale
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud