Kategorier

Unidrain Reframe Collection bruseskraber, sort

Unidrain Reframe Collection bruseskraber, sort - 778413101

1 399,00 DKK inkl. moms

Læg i kurv

Unidrain Reframe Collection bruseskraber, sort


Unidrain Reframe Collection bruseskraber i samme stilrene design som øvrige produkter i Unidrain Reframe Collection serien. Bruseskraberen er ikke kun smuk og funktionel, men passer også sammen med den svævende hjørnehylde til brusenichen samt alle de andre flotte produkter i badeværelsestilbehør i Reframe Collection serien. 

Unidrain Reframe Collection bruseskraberen har et enkelt magnetophæng, der gør det nemt at placere bruseskraberen efter brug, men er også æstetisk at se på. Når bruseskraberen hænger på ophænget, er dette helt skjult, hvilket giver en fornemmelse af, at bruseskraberen svæver. Badskraberen har en forstærket stålramme, hvilket fordeler trykket helt jævnt over hele fladen. Dette gør denne bruseskraber mere effektiv og giver et helt rent resultat på fliser og glasflader. Et silikoneblad og "bumbere" i enderne, beskytter mod ridser og skrammer. 

Unidrain Reframe Collection bruseskraber fås i børstet stål, håndpoleret stål, messing, kobber og sort som de øvrige produkter i serien samt Unidrain designafløbene for en fuldendt badeværelsesindretning. 

Art. 7034

Bruseskraberen fås også i kombination med sæbehylde. Se den herunder i relaterede produkter.

14 dages returret - mærkevarer til de rigtige priser - faguddannet personale
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud