Kategorier

Der er 51 varer.

Badeværelsestilbehør

Badeværelsestilbehøret er prikken over i'et på badeværelset. Det opfylder de praktiske behov, som kroge til håndklæder, papirholder til toiletpapir og den uundværlige toiletbørste. En væghængt sæbedispenser kan give mere frasætningsplads ved vasken, og med håndklædestænger til badehåndklæderne, tørrer de hurtigere.

BADEVÆRELSESTILBEHØRET ER PRIKKEN OVER I’ET

Badeværelsestilbehør er ikke kun praktisk, men også det ekstra touch på badeværelset.

Badeværelsestilbehør til de praktiske formål
Her er det essentielt, når badeværelset skal fungere, at der godt med håndklædekroge, toiletrulleholder, en wc-børste og måske også en håndklædestang. Det er også ret så praktisk med en sæbeddispenser, der er monteret på væggen. Så er håndvasken eller bordet frit og det er nemt at komme til at gøre rent. Samtidig er den flydende håndsæbe mere hygiejnisk end sæbe.

Funktioner og detaljer
En vægspand eller affaldsbeholder, der er monteret på væggen, er et godt valg. Så er gulvet frit og dermed syner rummet større. Samtidig er det nemt, når der skal vaskes gulv.

Et klapsæde holder også gulvet frit og er praktisk I badeværelset, når man ordner fødder, lakerer negle eller klæder børn I tøjet. Kan også monteres I brusenichen, hvis man skal sidde ned og tage bad.

Mobile håndklædeholder er et flot stykke håndværk, der pynter på badeværelset og samtidig er en god måde at hænge badehåndklæder op på, så de tørrer hurtigere. De fås I 3 skønne overflade: hvid højglans, lys- og mørk eg. I samme serie fås matchende bænke og hylder.

Hylderne kan placeres over toilettet eller badekarret, og er med til at give stemning på badeværelset. Her kan placeres små fyrfadslys, blomster eller anden pynt.

Badeværelsestilbehør til brusebadet
Vægkurve eller shampoohylder er helt uundværlige. Det giver plads til showergel, hårshampoo og alt det, der skal bruges I badet. Også I brusenichen er en væghængt sæbedispenser eller flere, praktiske til den foretrukne brusegel, shampoo m.m. En badskraber er et must. Så er det let at skrabe brusenichen efter badet, så kalk og snavs ikke sidder på fliser eller bruseafskærmning.

Badeværelsestilbehør fås I mange overflader, der kan matche vandhane og armaturer eller I samme overflade som badeværelsesmøblerne. 

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud