Kategorier

Der er 23 varer.

Mido

dansani mido badeværelsesmøbler er perfekte til mindre eller smalle badeværelser

Dansani Mido badeværelsesmøbler er kun 40,5 cm i dybden og derfor meget velegnet i mindre eller smalle badeværelser. Med Dansani Mido baderumsmøbler får du meget for pengene, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Find dit badeværelsesskab her til de rigtige priser. 

Se Dansani Mido brochuren her.  Dansani Mido badeværelsesmøbler

Dansani Mido badeværelsesmøbler er dansk design med vægt på funktionalitet, enkelthed og godt håndværk. Med Dansani Mido er det nemt at indrette et badeværelse, uanset størrelse og smag. Dansani Mido baderumsmøbler fås i fire forskellige størrelser og 4 overflader samt hvid mat med integreret greb.

Nemme møbelpakker med låger eller skuffer
Når du vælger Dansani Mido får du en samlet pakke med vaskeskab og vask. Møbelpakkerne fås i bredderne 52, 62, 82 og 92 cm. Vaskeskabene i Mido serien fås både med låger og skuffer. Såvel låger som skuffer har dæmpere, der lukker blødt og lydløst. I vaskeskabene er der en praktisk hylde, der giver plads til lidt af hvert. Vælger du skuffer, har de fuldt udtræk, der giver et godt overblik samt selvindtræk med dæmpning.

Dansani Mido badmøbler fås i 3 overflader. Du kan vælge mellem hvid mat, Terra grå og Havanna. Hertil medfølger der standardgreb i krom. Du kan også vælge en hvid front med integrerede greb, der giver et let og enkelt udtryk.

Vaske i ægte sanitetsporcelæn
Når du vælger et Dansani Mido badeværelsesmøbler, får du en Cappella vask i ægte sanitetsporcelæn, der er et stærkt keramisk materiale med glasur, der har en lang levetid. Porcelænsvasken er nem at gøre ren, tåler gængse rengøringsmidler og holder sig smuk i mange, mange år. Dansani Mido Cappella vask er kun 40,5 cm dyb. Det gør serien velegnet til små eller smalle rum, hvor pladsen er begrænset.

Gør badeværelset komplet med spejl og sideskabe
Når du vælger Dansani Mido møbelpakke er det nemt at vælge spejle eller spejlskabe med integreret lys til, da de fås i samme mål og er prikken over i’et. Et spejl eller spejlskab med integreret lys giver god belysning til spejlet og ned over vasken.

Har du brug for mere opbevaringsplads, kan du tilvælge overskabe, sideskabe eller højskabe, hvortil der kan fås smart tilbehør, der er praktisk og udnytter pladsen optimalt. 

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud