Kategorier

Der er 7 varer.

Dansani

Dansani badeværelsesmøbler er dansk design og høj kvalitet

Dansani er dansk og har siden 1983 været blandt verdens bedste leverandører inden for kvalitetsmøbler til badeværelset. Når du køber et Dansani badeværelsesmøbel, er det færdigsamlet, så alt du skal gøre, er at hænge det op på væggen og nyde det hver eneste dag, mange år fremover.

Dansani badeværelsesmøbler

Dansani badeværelsesmøbler er dansk design, der er fremstillet med funktionalitet, enkelhed, ordentligt håndværk og bæredygtighed for øje. Med Dansani badeværelsesmøbler kan du vælge mellem flere forskellige serier, der gør det nemt at finde lige netop det, der passer til dine behov og din personlige stil.

Dansani Mido
Her får du en samlet møbelpakke med vaskeskab og porcelænsvask. Dansani Mido baderumsmøbler fås i fire forskellige størrelser og 4 overflader samt hvid mat med integreret greb. Dansani Mido ligger i en prisklasse, hvor alle kan være med.

Dansani Luna
Med Dansani Luna badeværelsesmøbler får du utallige muligheder, uanset dit badeværelses størrelse eller form. Luna badmøbler fås fra 40 – 160 cm i bredden og i flere dybder. Hertil er det muligt, at vælge mellem 12 forskellige vaske, helt efter din smag.

Dansan Zaro
Dansani Zaro baderumsmøbler er fremstillet i eksklusive materialer som gummilak, mat lak og ægte træfinér. Dansani Zaro har grebsfrie fronter, der fremstår elegant og tidløst. Vælg mellem 9 forskellige vaske i form og størrelser, du ønsker. Her kan du virkelig slå dig løs med de mange muligheder for at skræddersy dit personlige badeværelse.

Dansani Calidris
Du får kompromisløst design og håndværk, når du vælger Calidris badeværelsesmøbler. En eksklusiv serie af badmøbler, der med et omfattende modulsystem, gør det sjovt at indrette badeværelset både funktionelt og helt personligt. Her mange valgmuligheder og masser af detaljer, lækkert tilbehør og belysning.

Dansani tilbehør
Uanset hvilken serie, du vælger, så kan du få matchende tilbehør, der gør indretningen funktionel og komplet. Vælge mellem flere forskellige spejle med integreret belysning eller lamper, overskabe og højskabe, der giver mulighed for opbevaring, rumdelere til skuffer, der er praktisk i hverdagen – eller sæt kulør på badeværelset med hylder og knagerækker i flotte farver.

Vi sælger hele Dansani’s komplette program i badeværelsesmøbler til skarpe priser. Har du ønsker ud over det, du finder på vores netshop, er du velkommen til at kontakte os på salg@badinterior.dk 


Besøg Dansani her.


cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud