Kategorier

Der er 16 varer.

Aspen

Aspen badeværelsesmøbler med 10 års garanti

Aspen badeværelsesmøbler er fremstillet i holdbare og nøje udvalgte materilaer, der tåler at blive brugt hver dag. Derfor får du 10 års garanti på alle Aspen badeværelsesmøbler. Så du kan trygt vælge Aspen, når badeværelset skal indrettes. Elementerne er færdigsamlede, har smarte detaljer og følger tidens trends. Flere flotte serier. Du finder tilhørende spejle her.

Se hele Aspen kataloget her. 

Aspen badeværelsesmøbler er design og kvalitet

Aspen badeværelsesmøbler er fremstillet i holdbare materialer af høj kvalitet på fabrikken i Jönköping i Sverige efter gamle håndværkertraditioner. Derfor er det ikke uden grund, at man hos Aspen er stolte over deres produktion af badeværelsesmøbler og kan yde 10 års garanti. Alle Aspen badeværelsskabe leveres færdigmonterede.

Design med lækre detaljer
Aspen designer selv deres badeværelsesmøbel serier og lægger vægt på smarte og innovative detaljer. Designet skal være velproportioneret og opbevaringspladsen optimal. Detaljer er der masser af, eksempelvis skuffeindsats, el-udtag i skuffe, tandbørsteholder, LED-belysning under skabene, lydpakke med indbygningshøjtalere, dugfrie spejle, småtingsmagnet og meget mere.

Find din personlige stil blandt 7 serier af badeværelsesmøbler
Aspen ligger ikke på den lade side og har designet og fremstillet 7 flotte serier af badeværelsesmøbler. Her finder du sikkert et design, der passer til din personlige stil.

Aspen A serierne består af Norm, Ikon og Grand
Aspen A serien giver dig mange muligheder for at indrette dit badeværelse præcis som det passer dig. Her vælger du først underskab og vask, dernæst hvilket spejl eller spejlskab du kunne tænke dig og om det skal være med eller uden lys. Til sidst kan du vælge opbevaringsskabe i flere højder og bredder.

Til Norm serien hører en vask i flot Evermite med en dybde på 43 cm. Ikon har porcelænsvask ligeledes på 43 cm Ikon badeværelseserien er Svanemærket. Grand vaskene er i hvid eller sort porcelæn og er lidt dybere med sine 46 cm.

Serierne Lysan, Avan, Wettern og Kilen
Lysan er til det lille badeværelse, gæstetoilet eller sommerhuset, hvor der kan være begrænset plads. Avan er i et anderledes design og helt sin egen i sort/hvidt med et markant formsprog. Wettern er et enkelt produkt i hvid kompaktlaminat med håndvask i emaljeret stål. Kilen er den tidløse serie med grebsfrie fronter.

Vi fører hele Aspen’s store sortiment i badeværelsesmøbler med tilhørende spejle og spejlskab. Har du spørgsmål, er vi klar til at hjælpe på tlf. 38 41 34 34 eller salg@badinterior. dk.

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud