Kategorier

Der er 8 varer.

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøblerne slår tonen an i badeværelset 

Badeværelsesmøbler er essentielt for badeværelsesindretningen og funktionaliteten på badeværelset. Badeværelsesmøbler giver god opbevaringsplads til håndklæder og toiletartikler, så alt har sin plads og er lige ved hånden, når det skal bruges. Finder du ikke lige det du søger, så kontakt os på tlf. 38 41 34 34 eller salg@badinterior.dk

BADEVÆRELSESMØBLER FRA FØRENDE MÆRKEVAREPRODUCENTER

Hos badinteriør finder du et stort udvalg af badeværelsesmøbler i høj kvalitet fra anderkendte fabrikanter, til de rigtige priser.

Vælg mellem flere flotte designs
Når badeværelset skal indrettes er badeværelsesmøbler essentielt for udtrykket og stemningen på badeværelset. Mange vælger hvide baderumsmøbler, men også antracitgrå og sort er populært. Ligesom naturen er på vej ind I den øvrige boligindretning, så rykker den også ind I badeværelset I form af lysegrå eg, lys eg, mørk og sort eg. Et smukt spejl med lys, fuldender indretningen og giver et dejligt badeværelsesmiljø. 

Funktionel indretning med badeværelsesmøbler
Badeværelsesmøblerne fås som underskabe med låger eller skuffer. Har man brug for meget opbevaringsplads er et højskab til badeværelse uundværlige. Et højskab behøver ikke altid at blive placeret I forbindelse med vaskeskabet, men kan sagtens placeres på en anden væg. Er der plads til flere højskabe, får man jo ekstra meget plads. Overskabe er idelle til kosmetik, de små krukker og dyre dråber. Overskabe kan placeres på den ledige plads over toilettet eller badekarret.

Til mange af underskabene og skufferne fås funktionelle rumdelere, el-stik I skabet og mange lækre detaljer, der gør hverdagen nemmere. Der kan vælges mellem forskellige greb eller badeværelsesskabe og skuffer med integrerede greb. Vaskene fås I Evermite eller porcelæn I flere størrelser og dybder.

Badeværelsesskabe I mange størrelser
Vi fører badeværelsesskabe I alle størrelser, helt fra den lille vask med underskab til badeværelset med begrænset plads, gæstetoilettet eller sommerhuset og til de helt store vaskearrangementer på 140 – 160 cm. Disse fås med enkelt vask og også med dobbelt vask, så der er plads til flere ad gangen. 

Kvalitet til de rigtige priser
Vi fører kun baderumsmøbler I god kvalitet og med garanti helt op til 10 år. Når du køber online er der mange penge at spare. Her finder du altid et skab til badeværelse i god kvalitet til den rigtige pris. 

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud