Kategorier

Der er 7 varer.

Badekararmatur

Badekararmaturerne fås i flere designs lige fra det romantiske til det meget stringente, således at det kan matche badeværelsets øvrige indretning. Badekararmaturerne er i dag oftest med termostat, men fås også uden. 

Badekararmatur

Hos badinteriør fører vi badekararmaturer fra kendte mærkevareleverandører, som Oras, Hansgrohe, Grohe,  Børma, Damixa, Vola m.fl. til de rigtige priser.

Hvor skal badekararmaturet placeres
Det er der rigtig mange meninger om, men hvis I spørger mig, er der kun ét rigtigt sted at montere det, nemlig midt for langsiden af karret. Man ser ofte, at det er monteret for enden af karret. Men der er rigtig langt ned, når man har lagt sig godt tilrette ii karret, og blot skal have lidt mere varmt vand i. Eller hvis man er 2 i karret, hvem skal så sidde med badekararmaturet i nakken. Derfor skal det placeres midt for karrets langside.

Badekararmatur til montering på væg eller i karkant
Et badekararmatur til frembygning monteres i væggen, hvis karret står helt op til væggen. Dette er vigtigt for at kartuden kan nå ind over karret, når vandet skal påfyldes. Er der monteret en flisekant bag karret, kan man vælge et badekararmatur til montering i karkanten, hvilket er en flot og praktisk løsning, men også noget dyrere.

Specielt VOLA har mange løsningsmuligheder for montering i karkanten, som fås i flere overflader som krom, børstet krom, rustfrit stål og mange flotte farver, bl.a. sort, matsort, hvid og orange, som er populære.

Armatur med termostat, slange og håndbruser
Når man vælger et badekararmatur med indbygget termostat, så er det noget nemmere at få den korrekte temperatur i badet. Det giver også en sikkerhed for at undgå skoldning, specielt med børn i badekarret, da der i et termostatbatteri er indbygget skoldningssikring. Til et badekararmatur skal der tilkøbes en slange på 125 cm, en håndbruser og en vægholder til at parkere bruseren i. Skal badekarret også anvendes som bruseplads, kombineres kar- og brusearmaturet med et brusersæt, der monteres på væggen. Her er montering for enden af karret dog mest praktisk.

 Køb dit badekararmatur online her til de rigtige priser. 

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud