Kategorier

Der er 16 varer.

Ifö

Ifö badekar

Ifö badekar fås som tradtionelle kar til indmuring eller med front og/eller gavlplader, så karret er nemt at fjerne igen, hvis behovet ændrer sig og man måske ønsker sig en bruseplads i stedet. Fås også som hjørnemodeller, asymetriske, ovale og fritstående badekar.

Ifö badekar

Ifö badekar fås både som de traditionelle badekar i emaljeret stålplade eller i akryl i flere størrelser og modeller. Her fås lige fra de rektangulære til asymmetriske, hjønekar eller som fritstående badekar. Badekarrene er igen blevet meget populære til en hyggestund alene i badekarret, til at bade to sammen eller til store badedag for børnene.

Behovene skifter – badekar eller bruseplads – det er der råd for…
Der kan være en periode af livet, hvor man gerne vil have et badekar, eksempelvis når børnene er små og senere i livet vil man heller have en stor bruseplads eller mange skabe. Er der ikke er et badekar i huset, men man brændende ønsker sig et, så kan der være råd for det.

Du har et badeværelse uden badekar, men med gamle fliser der ikke er flere af. Så det er ikke muligt at indmure et badekar. Så kan du vælge et badekar med fronter og/eller gavle. Det passer fint ind i alle badeværelsesindretninger. Et badekar med fronter og/eller gavle er også meget velegnet, hvis man ønsker et badekar, mens børnene er små, men i stedet vil have en stor bruseplads, når de vokser op eller flyver fra reden. Så kan badekarret nemt fjernes og der kan i stedet indrettes en bruseplads. Det kræver selvfølgelig at man har husket fliser på væg og gulv, inden badekarret blev sat ind.

Mangler du plads til et badekar, har vi løsningen
Et rektangulært badekar kan fås helt ned til 130 cm i længden og 70 cm i dybden, og kan dermed indpasses i mange mindre badeværelser. Alternativet er et assymmetrisk badekar, der er bred i hovedenden og smal nede ved fødderne, hvor der ikke kræves så meget plads. Fås i 150 og 160 cm. Naturligvis kan du også få et hjørnekar på 140 x 140 cm.

Fritstående badekar
Et fritstående badekar er ofte et stort ønske, specielt hvis man har en ældre bolig eller ønsker en romantisk stil i badeværelset. Det kan placeres op mod en væg og kan også placeres frit i rummet, hvilket dog kræver noget mere plads.

Har du spørgsmål, er vi klar tll at hjælpe dig på tlf. 38 41 34 34 eller salg@badinterior.dk

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud