Kategorier

Der er 53 varer.

Badekar

Vi har badekar i alle størrelser, rektangulære, asymmetriske og hjørnekar.

Et badekar er populært i børnefamilier. Men mange voksne ønsker også at kunne tage et afslappende karbad, når de kommer hjem fra arbejde eller som ekstra forkælelse i weekenden. Vi har et stort udbalg i badekar til konkurrencedygtige priser, men finder du ikke lige det, du ønsker dig, så er vi altid klar til at hjælpe på kundeservice tlf. 38 41 34 34 eller salg@badinterior.dk.

Badekar i flere flotte designs og størrelser


Badekar er ofte et stort ønske, især i børnefamilier. Men mange voksne har også lyst til et lækkert karbad, hvor man kan slappe af, få musklerne blødt op og have lidt tid til sig selv.

Badekar i flere former og størrelser
Når badeværelset skal indrettes og man har ønsker om et badekar, så er der mange valgmuligheder.  Der kan vælges mellem rektangulære, asymmetriske, runde og ovale badekar. Men også hjørnekar og fritstående badekar er populære.

Rektangulære badekar
Et rektangulært badekar fås fra 130 cm op til 190 cm. Her kan man vælge at indmure karret eller beklæde med en front og/eller gavlplade. Så er det nemt at fjerne igen, hvis man senere, når behovet ændrer sig, gerne vil lave en stor bruseplads.

Asymmetriske badekar
Et asymmetrisk badekar er let at indpasse I badeværelser med begrænset plads. Her er der god plads I hovedenden og mindre I fodenden. Det giver god plads I rummet til den øvrige indretning.

Hjørnebadekar
Et hjørnebadekar giver god plads til 2 personer og den rummelige form, sparer plads.

Runde og Ovale
Til det store wellnes badeværelse er de runde og ovale badekar flotte elementer. Samtidig er de dejlige at ligge I med de skrå sider I begge ender, og perfekt til 2, der gerne tager en time out sammen I badekarret.

Fritstående kar
Her er der virkelig mange flotte designs at vælge mellem. Lige fra de romantiske på løvefødder til de ovale, strømlinede og minimalistiske badekar. Her er det kun fantasien, der sætter grænserne, når badeværelset skal indretts.

Brusebadekar
En funktionel og praktisk 2-i-én løsning er brusebadekarrene, hvor badekarrets form er designet således at der er et bruseområde I karret og hvortil der også kan fås en bruseafskærmning, så vandet bliver indenfor karret og man undgår vand på gulvet og stænk på badeværelsesmøbler. 


 
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud