Kategorier

Klik på en underkategori for at finde varerne

Kilen

Aspen Kilen badeværelsesmøbler 

Aspen Kilen er en moderne serie i badeværelsesmøbler med et rent og enkelt udtryk. De minimalistiske fronter helt uden greb, giver lange lige linjer og fås i farverne hvid eller antracitgrå. Desuden fås Kilen overskabe- og højskabe. 

Se hele Aspen kataloget her.

Der er ingen varer i denne kategori.

Aspen Kilen badeværelsesmøbler med rene linjer og smukke former


Aspen Kilen er en fleksibel møbelserie til badeværelset med rene linjer. De grebsfrie fronter giver et enkelt udtryk og vasken er skabt således, at kun den tynde forkant kommer til syne, så helheden fremstår helt stilrent.

I serien fås underskabene helt ned til 45 cm i bredden og op til 150 cm. Det gør Kilen badeværelsesmøbler til et sikkert valg til både små og store badeværelser. Vaskene til Aspen Kilen er helstøbte i hvid blank. I bredderne 120 cm og 150 cm fås de med praktisk dobbeltvask, der giver plads til mere end én person ad gangen. Det gør det muligt at komme hurtigt gennem morgenritualerne, selv for den store familie.

Du kan vælge Aspen Kilen badeværelsesmøbler i hvid eller antracitgrå. Den hvide udgave er altid et sikkert valg, men har du hvide eller lyse fliser, så giver den antracitgrå farve lidt kant og atmosfære i badeværelset. Samtidig er det en nem farve, at sætte tilbehør til, så badeværelset får din helt egen stil.

Fronterne på Aspen Kilen er grebsfrie og har en faset kant, der gør det nemt at åbne skufferne. Skufferne har fuldt udtræk, så alt er let tilgængeligt og nemt at overse. Skufferne har soft-luk-funktion med dæmpet lukning, så de lukker nemt og lydløst ved blot et puf. I skuffen er der en løs skridsikker måtte, der ligger løst og er let at tage ud og vaske, hvis det bliver nødvendigt.

10 års garanti på Aspen Kilen badeværelsesmøbler

Alle Aspen Kilen badeværelsesmøbler produceres på egen fabrik i Sverige og leveres færdigsamlede med alle fronter på plads. Der anvendes kun holdbare og udvalgte materialer og derfor får du hele 10 års produktgaranti. 

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud